Vestfolds unge musikere

Copyright ©2017, All Rights Reserved

Lørdag 25. februar kl 15.00 , Mariakapellet

”Vestfolds unge musikere”

 

 

Vestfold har har mange flotte, unge musikere i vekst som vi kan være veldig stolte av. I denne konserten får vi høre vinnere fra Midgardkonkurransen 2016 og elever som deltar i Iris- prosjektet.

 

 

 

Iris – Vestfold/Grenland er et tredelt prosjektet for talentutvikling (Ad Astra), kulturskoleutvikling og styrking av samarbeidet med det frivillige og profesjonelle kulturlivet i Vestfold/Grenland. Det er et treårig samarbeidsprosjekt med Sparebankstiftelsen, Dextra Musica og Norsk Kulturskoleråd.

Ad Astra,(latin: «til stjernene») er en del av Iris og er et omfattende tilbud for musikkelever mellom 10 og 19 år som ønsker å satse på musikk. Ad Astra er samarbeidsprosjekt mellom kulturskolene i Sandefjord, Larvik, Stokke samt Musikklinjen ved Sandefjord videregående skole.

 

Midgardkonkurransen

Den første Midgardkonkurransen ble arrangert i Horten i 2012. Rundt 60 unge talenter under 19 år møttes til musikalsk kappestrid. Siden den gang har konkurransen blitt arrangert årlig og er en vigtig arena for unge musikere i Vestfold.